dissabte, 24 de maig del 2014

FUTBOL SALA CADET "A" 1/4 de final Pere Vergés vs Sant Miquel

Partit majestuós, gran i dels que fa afició. Hem jugat contra un dels millors equips de la categoria, sinó el millor. A la primera fase ens van pasar per sobre i no vam tenir cap mena d'opció (el resultat va ser aleshores d'un clar 6-2 per al Pere Vergés). D'aquell partit en vam fer moltes lectures i vam aprender unes altres més. Avui hem estat un equip amb majúscules i el treball defensiu ha estar extraordinari. La defensa zonal 2-2 ja comença a ser un malson per a molts equips i en atac hem sabut aprofitar les nostes opcions. Tot i començar el Pere Vergés molt fort i amb clares aproximacions i xuts de llarga distància, hem sabut aguantar el cop i mica en mica ens hem anat situant en el camp. Tot i el bon treball defensiu hem rebut un primer gol que no ens ha fet mal psicològicament, doncs estàvem realitzant una bona defensa col·lectiva i a l'equip rival li costava arribar amb claredat. Tot i el bon treball i tenir el partit com nosaltres volíem, sense masses aproximacions de l'equip rival, hem rebut un segon gol d'un penal més que dubtós i amb el resultat de 2-0 en contra hem arribat a la mitjà part.

Al vestuari hem estat comentant que el partit l'estàvem treballant com volíem i que el resultat era força enganyós, doncs ells tampoc havien fet tants mèrits com per anar amb aquest resultat a la "caseta". L'inici de la segona part ha estat molt bo per a nosaltres, doncs hem donat un pas endavant a la defensa zonal i als cinc minuts ja havíem igualtat el marcador amb gols del Pablo i de l'Álvaro. Això ha fet molt de mal a un Pere Vergés que sense haver fet una gran primera part es trobava amb un equip que li estava possant les coses molt difícils i que estava molt intens i agressiu en el camp. Durant una gran part de la segona part hem tingut el control del partit i el Pere Vergés estava una mica estabornit. Quan millor estàvem jugant hem rebut un tercer gol, i encara que sembli mentida encara ens ha fet crèixer en intensitat i amb ganes de guanyar. A falta de 4 minuts hem igualat el partit i hem tingut una clara oportunitat de guanyar a falta de poc per finalitzar.

Hem arribat a la prorrogar i els mateixos jugadors es veien molt capacitats per guanyar el partit. Aquesta intensitat ens ha passat una mala passada, doncs el Pere Vergés, que fins aleshores era un gegant adormit ens ha tancat en els dos primers minuts de la prórroga, però l'esperit dels nanos ha fet sobrepossar-se i els dos següents han estat claramemt nostres. A moments semblava un combat de boxa, on un es dedicava a encaixar cops i l'altre intentar noquejar al rival. Ja en el darrer minut ha arribat l'èxtasi, on amb una jugada de córner que moltes vegades la finalitzem amb xut llunyà l'Alberto ha vist que sortien a tapar el xut i el Pablo ha entrat amb tot des de fora per fer un toc sutil per marcar el gol de la victòria.

Ha estat sense cap mena de dubte un dels millors partits que he vist a nivell escolar pel que fa a la intensitat, i sense cap mena de dubte el millor d'aquest grup; doncs en un partit on clarament teníem poques opcions a l'inici de partit els jugadors han donat un cop més un pas endavant i m'han demostrat de que són capaços.

Només tinc paraules de felicitació per a tots, doncs inclús els que han entrat des de la banqueta han estat a un nivell sublim. Cada dia aquest grup humà em sorprèn més i tot i les adversitats d'aquesta temporada són capaços de sobreposar-se i crèixer en situacions on molts altres s'amagarien i tirarien la tovallola.

Tot i això, la setmana vinent tenim les semis, i caldrà estar molt fins per poder accedir a la final. Així que a seguir lluitant!