dimarts, 27 de maig del 2014

CAMPIONATS DE CATALUNYA D´ESGRIMA

CARLA CANTOS MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER MENORS DE 12 ANYS

La nostra jove sabrista Carla Cantos es va fer amb la medalla de bronze en els Cam,pionats de Catalunya per menors de 12 anys que es va disputar el proppassat dissabte a les instal·lacions del club SAM de Barcelona.
Carla va superar la lligueta previa amb 2 victories i 3 derrotes, peró en quarts de final es va refer i va guanayar a la seva rival del EHB de Badalona  per un clar 10 a 4.
Ja en semifinals no va poder superar a  la tiradora del SAM Jana Molinero que finalment seria la guanyadora.
Aquesta medalla representa el resultat del treball i de l’eforç realitzat pels esgrimistes del Col·legi aquesta temporada.
En la modalitat masculina Gonzalo Torner també va superar la lligueta prèvia i va acabar en l’onzé lloc de la competició.
En la categoría per menors de 17 anys el sabrista del col·legi Fran Arellano va assolir una meritoria 15ª posició.
Pel que fa a la categoría senior en nostre entrenador Pepe Serrahima  es va proclamar Campió de Catalunya individual i sots campió per equips.