dilluns, 25 de novembre del 2013

Pere Vergés - Juvenil BQ CSM

Tot i el fred i la mala qualitat de la pista, vam plantar cara a un equip força bo com és el Pere Vergés.
Durant tota la primera part, els locals van anar per davant en el marcador, sobretot gràcies a la aportació del número 11 que va concloure la primera meitat amb 20 punts dels 29 que portava el seu equip. Per part nostre, les faltes ens van passar factura ja que ens vam carregar força ràpid, i el fet de no atacar la cistella amb tota la nostre força, va fer que marxéssim al descans 29-17.
Encara que vam reaccionar, estant més agressius ambdós costats de la pista i aturar al 11, al màxim que ens vam poder apropar al marcador va ser 44-40 a falta de quatre minuts pel final del partit. Però no vam rematar la feina tot i el esforç. Al final 53-47.
Llàstima de una mala primera part, però com sempre, bona actitud i una gran entrega!! Si seguim amb aquestes ganes i volent millorar,  la cosa anirà molt bé!!
Anims! I a per el partit de dimarts!
Parcials: ¼: 16-8, 2/4: 13-9, ¾: 15-18, 4/4: 9-12.
-Lopez, A.(0), Telkamper, A.(14), Serrat, I.(10), Park, C.(4), Rebollo, A.(0)-5inicial- Ginot, B.(4), Mora, V.(2), Mendiry, A.(7), Rivero, A.

Antoni

1 comentari:

Andrés Telkämper ha dit...

Gran partido, hemos de ir con cuidado con las faltas, porque fueron nuestro gran problema. Pero si seguimos así podemos plantarnos el martes ante el immaco con grandes expectativas.