dissabte, 9 de novembre del 2013

Handbol Infantil

Aquest cap de setmana ens hem emportat la quarta victòria de quatre partits. Sembla que les coses surten millor del esperat.

 Avui l'equip que ens hem enfrontat l'hem soperat tant en atac com en defensa. Un atac que ens ha donat forces per seguir animats i lluitan partit a partit. Avui em marcat un total de 37 gols per tant sols 10 del Liceu Frances, el nostre rival d'avui. 

Ha estat un partit molt tranquil on no podem destacar res negatiu de l'equip i de cap jugador. Al contrari, tots han estat realment a l'altura. Tan sols que en algunes ocasions tenim la mania de fer aquelles passades que no ens conduixen a cap altre lloc que perdre la pilota. 

La part positiva ha estat que tots els jugadors, menys el Toni que s'ha anat a mig partit, han marcat un o mes gols. Fins i tot el nostre porter Sergi. Segur que a la segona part en Toni hagues marcat algun. Destacar també la gran millora del Marc i del Nacho Fargas, que ha marcat en tots els partits que ha jugat sen d'un o dos anys mes petit que la resta de companys. 

Felicitats a tot l'equip. Ha seguir treballant.