dissabte, 9 de novembre del 2013

BÀSQUET PRE INFANTIL FEMENÍ

Aquest dissabte, el pre infantil femení de bàsquet ha aconseguit la seva primera victòria davant el col·legi les Dominiques de l'Ensenyament, amb el resultat final de 33 - 47.

El partit ha estat molt equilibrat en tot moment amb un bon intercanvi de cistelles per part de tots dos col·legis. Les nostres noies han jugat molt concentrades tant en atac com en defensa. La intensitat defensiva i les sortides ràpides en contraatac han estat unes de les claus del partit. Hem provocat moltes lluites a favor i moltes errades ofensives de les rivals gracies a la pressió que hem fet a la jugadora amb pilota. Més de la meitat de les jugadores han anotat cistelles, felicitats!! poques pèrdues de pilota i molt bona circulació de pilota, avui s'ha jugat en equip.

Felicitacions a les 10 jugadores que ens han fet disfrutar a tots plegats d'un bon partit. A seguir treballant de valent! mica en mica anirem veien els fruits de tot el treball.

Aquesta és la primera victòria de moltes que ens esperen, segur que si!


RESULTAT FINAL : DOMINIQUES   33 - 47   SANT MIQUEL

Mar Ahicart 

  

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola sóc el Dani Serrano.El dissabteque vé teni partit contra el Pia Sant Antoni,els guanyarem per ganes per joc en equip i per intensiat.Una salutació a tots. Dani