divendres, 29 de novembre del 2013

FUTBOL SALA CADET "A" SANT MIQUEL vs MARISTES SANT JOAN

Bon resultat que ens assegura el segon lloc a falta d'una jornada per finalitzar la primera fase. Tot i haver entrat no massa bé al partit, amb un joc cert descontrolat que al rival ja li anava bé, mica en mica hem anat seleccionant millor les opcions de pase i hem mogut la pilota amb rapidesa i criteri. Els últims 8 minuts de la primera part hem fet un futbol més precís i això ha provocat que els gols comencessin a caure a favor nostre.
L'inici de la segona part ha estat molt bo i hem aixemplat la diferència, tot i que en una contra ens han marcat un gol. Amb jugada de tret d'inici el Bruno ha aconseguit un bon gol que ens ha posat altre cop amb un avantatge important i al final hem guanyat per un ampli resultat de 6-1.
El partit ha tingut la part positiva de la tornada a l'equip del Pablo Morán després de tres anys fora i del qual esperem que ens aporti molta qualitat i visió de joc. Però la nota negativa la donada l'Álvaro que just en el moment de marcar el tercer gol ha notat una punxada muscular al bessó i ha hagut de deixar el terreny de joc. Esperem que no sigui res i que es recuperi aviat.
Voldria acabar destacant el gran partit que en general ha fet tot l'equip, però en especial l'Axel que ha començat a mostrar tot el que ha treballat en els entrenaments, l'Igansi que ha completat una segona marc molt bona en la seva posició de tanca, el Sergi mostrant més seguretat en els moviments d'atac estàtic i l'Arnau llegint molt bé el partit i fent moviments molt interessants en defensa. Felicitats!!!