dilluns, 18 de novembre del 2013

Increïble remuntada

Partidàs de l'Equip Infantil de futbol sala que va aconseguir remuntar un partit molt complicat, perdent 2-0 la primera part, i vam remuntar el partit guanyant per 2-3 a l'Escola Teresianes Ganduixer.

Partit difícil però les dimensions del camp que era molt petit i no podíem fer un joc obert, realitzant passes o jugar amb calma. Al ser el camp molt petit tots els jugadors estaven molt junts, sense poder realitzar cap jugada clara. Però el nois no es van rendir en cap moment fent una bona primera part aguantant els contraris i creant ocasions de gol encara que el contrari va aconseguir adelantar-se  al marcador en 4min i així finalitzar la primera part amb 2-0. Però la segona part va ser clarament nostre. No vam parar de crear ocasions, i encara que, el seu porter va parar moltíssimes, vam aconseguir remuntar el partit amb tres grans gols i un joc fantàstic de l'equip que fins l'últim segon del partit no van parar de lluitar per aconseguir la victòria.

GOLS: Guille (2) i Franc.

Ànims nois que jugant amb aquestes ganes veig un gran any!