diumenge, 24 de novembre del 2013

Handbol Aleví: Sants UBAE "A" - Col·legi Sant Miquel "A"

Felicitar als jugadros pel primer partit de la temporada guanyat!! Tot i així va ser un partit que en moments no vem saber controlar i que hauríem d'haver obtingut una victòria més folgada.

El primer quarts (6-11) vem estar molt forts en defensa i en atac ens va faltar una mica de tranquil·litat i de solidaritat. Vem robar moltes pilotes i l'equip contrari no ho va tenir fàcil per treure la pilota de portaria ja que, vem fer una pressió molt bona (no havíem fet aquesta pressió mai). Un quart que vem controlar en tot moment i un dels millors del partit juntament amb l'últim.

El segon quart és l'únic que vem perdre (10-2) la bona defensa vista al primer quart va desaparèixer i l'atac vem estar molt imprecisos. Ens van robar moltes pilotes a l'hora del bot, no vem executar cap falta de la manera correcta i no vem fer una bona pressió. Semblàvem adormits i això ho van aprofitar els nostres rivals. Sort que en els següents quarts vem millorar.

El tercer quart va ser el més disputat, el més igualat (7-8). Aquest quart va tenir dos parts ben diferenciades: a la primera vem sortir una mica adormits i sense les idees gaire clares, la segona part va ser totalment diferent  vem retallar distàncies i a l'últim minut ens vem posar pel davant. Crec que el canvi de joc en aquest quart va ser perquè estàvem jugant sense ganes. El més important és gaudir d'aquest gran esport i això es va notar en la segona part d'aquest quart.

L'últim quart (4-9) veníem d'agafar molta força i de començar a gaudir del nostre joc i això es va notar en el camp. En defensa vem estar atents i en atac vem estar impressionants. Des del primer minut d'aquest quart es va notar que  el quart era nostre si no ens adormíem.

Primer partit guanyat de la temporada i heu d'estar molt contents però hem de seguir treballant per guanyar molts més partits, ara  no ens podem aturar!

Recordeu:El més important és que gaudiu d'aquest meravellós esport!!

Per últim donar les gràcies a tothom que va venir a veure'ns especialment a Inés Conde.    

 Alberto Pozo, entrenador de l'equip d'Handbol Aleví.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que aquest partit el podriem haber fet millor.Les ajudes i les faltes no les vam fer molt bé.Però per sort al final em guanyat. Miquel Fíguls

Nacho De Merlo ha dit...

Sí encara q aguesim guanyat segut q hi podiem haver donat més se que podem vinga nois anims!!!!

Carlos.C ha dit...

Genial!!!