diumenge, 10 de novembre del 2013

Handbol Aleví: Col·legi SAFA Horta "A" - Col·legi Sant Miquel "A"

Partit molt disputat entre dos equips molt igualats que al final vem empatar.
El primer quart va ser un dels més disputats, aquest quart vem guanyar (11-12) gràcies el nostre encert de cara la porteria. La defensa va ser una mica fluixa, a més, el nostre porter va sofrir amb el sol de cara cosa que fa que quasi no pogués veure els tirs de l'equip rival (el segon quart també tenia el sol de cara). Respecte a l'atac vem estar molt més encertats però vem fer unes passades sense mirar que no haurien de tornar a succeir.
El segon quart l'equip rival va a sortir per totes i van jugar molt millor que nosaltres (11-2). Nosaltres no vem saber parar-los a mes que no vem fer una bona part tant en defensa com en atac. Vem sortir massa ansiosos, massa accelerats i lls van començar a jugar agressivament i nosaltres vem caure al seu parany. En aquest quart no vem obrir masses espais i no vem executar ls faltes d manera adient.
El tercer quart va ser el millor tant en defensa com en atac (8-11). Aquest quart vem exposar sobre el camp moltes de les coses practicades a l'entrenament. La defensa va anar de menys a mes i ve robar pilotes que van ser decisives.
L'últim quart l'equip rival va ser massa agressius i nosaltres no vem saber jugar contra un equip així (11-3). Vem perdre masses pilotes, no vem saber canviar el ritme al partit. S'ha de dir que l'àrbitre tampoc va ajudar massa a parar el joc massa agressiu de l'equip rival però nosaltres hem de saber seguir jugant com sabem i això no ho vem fer.la defensa va fer aigües i en atac executar poques faltes de la manera adient.
Sé que podem guanyar i aquest empat és un pas endavant per aconseguir el nostre objectiu. Hem de seguir treballant així. Nosaltres podem amb tot!!

Albert Pozo
Entrenador equip d'handol aleví.

Enviado desde mi iPad