dissabte, 25 d’abril del 2015

Prebenjamí d'handbol

Gran VICTORIA dels petits de l'handbol de l'escola que han conseguit un gran resultat davant un equip molt més fort i amb millors resultats durant la temporada.

Hem jugat un gran partit on hem aconseguit una defensa més forta i ràpida repsecte a partits anteiors que ens ha donat aquest "plus". I això s'ha vist reflexat en el primer quart fen un parcial de 3-0 que ens ha donat el primer guanyat.

A la segona part hem seguit amb la mateixa intensitat i en cap moment hem anat per darrere del marcador. Fen un joc de passes constant per provocar el cansament del rival. Llàstima dels últims segons on el rival ha marcat i ens ha donat l'empat. Tot i cal destacar la gran actuació en la portería. 2-2.

El tercer quart i el millor ha estat per enmarcar. 4-1 amb un extraodinari joc de tots els jugadors de camp i portería. Lo pitjor, la quantitat de d'errades en el llançament que no ha fet del tercer quart un marcador més ampli.

Per últim, el quart quart, ha estat el més fluix tot i que amb el la victòria ja a les mans ens hem limitat ha fer un joc més obert i amb més opcions d'obrir espais per encarar a portería. 1-4 i partit guanyat!