diumenge, 12 d’abril del 2015

FS PR-BENJAMÍ MASC

Escola Taber 1 - prebenjamí Sant Miquel 6
Partit que vam jugar divendres per la tarda a la pista de l'escola Taber.
El partit va coemnçar amb ocasions per part del nostres i ràpidament ens vam posar per davant al marcador amb 0-3.
El segon quart va ser més igualat, vam arribar a la mitja part amb 1-4.
El tercer quart va ser el més fluix del que portem de temporada, cadascú feia la,guerra pel seu compte i abandonant la seva posició. Això va fer que l'equip local tingués el control i les ocasions. El nostre porter va fer bones intervencions i va evitar que ens marquessin algun gol.
A l'últim quart vam posar-hi més ganes i vam fer dos gols més per arribar amb el resultat final de 1-6.
Al acabar el partit vam parlar dels errors ja que si volem seguir com fins ara no podem cometre els erros del tercer quart. Dijous a l'entreno intentarem corregir i treballar aquestes coses per tal de millorar i fer-ho millor la propera setmana.