diumenge, 19 d’abril del 2015

Handbol Infantil: Safa Horta vs Sant Miquel

Partit que vam perdre però el resultat no exhibeix el que va succeir sobre el camp. (marcador final: 26-14)
És difícil jugar un partit sense canvis però si a més sumem que venien d'estar 5 dies fora i el desplegament físic de l'altre equip, només puc tenir paraules d'admiració i de suport pels 7 jugadors que van estar sobre el camp.
Està clar que, sense tenir canvis en el minut 13 de la primera part alguns ja estaven fosos però els nostres jugadors van suar tot el que van poder i en cap moment van abaixar els braços.
Sí que és veritat que en atac vam estar una mica lents però això ve degut a intentar respirar i agafar forces.
En defensa, a la primera part, necessitàvem estar una mica més agressius, cosa que a la segona part vam solucionar.
A la mitja part perdíem . Però els nostres jugadors estaven llunys de donar-se per vençuts.
Llàstima dels primers minuts de la segona part en el que vam encaixar un parcial de 0-4 perquè a partir d'aquí va ser impressionant, tant en defensa com en atac.
En atac vam veure unes jugades molt elaborades i molt meravelloses amb inclòs 7 rotacions de posicions en la mateixa jugada per què acabes llençant el pivot.
L'actitud del nostre equip va ser immillorable, ho van donar tot sobre el camp, els jugadors han d'estar ben orgullosos del partit fet.