diumenge, 12 d’abril del 2015

Handbol Infantil: Sant Miquel vs Voramar

Partit que vem començar molt malament i això ho vem arrossegar fins el final.
La primera part no vem saber trobar els espais adients per trobar llançaments clars i en defensa no vem saber tancar als seus dos jugadors més explosius. Els laterals han de fer més diagonals, els pivots han de sortir una mica més i els extrems han d'ajudar molt més a la circulació de la pilota.
 Vem tenir alguns errors infantils que no podem fer a aquestes altures de la temporada. El marcador al final de la primera part era de 6 a 17.
La segona part va canviar la cosa i ens vem apropar fins un desavantatge de 5 gols. Però tres errades seguides en atac ens van acabar d'enfonsar. Aquesta segona part l'equip va aixecar-se i ho va intentar amb totes les seves forces.
La veritat que els jugadors poden estar orgullosos de com van lluitar i de la segona part realitzada.
El marcador final no fa justícia al partit jugat 16-32.