dissabte, 25 d’abril del 2015

Infantil Handbol

Victòria treballada davant un rival digne com es el Sants UBAE que ens ha plantejat un principi de partit massa fort en defensa que no ens ha permès escapar-nos en el marcador.

I així s'ha vist reflexat durant els primers 5 minuts on tant sols hem pogut fer un parcial de 3-2 a favor. A partir d'aquí el rival s'ha desgastat fisicament i ens ha permès fer un atac més intens i ràpid on ens ha donat més avantatge i escapar-nos en el marcador de 8-2. Això ha provocat que el rival demanés temps mort i ens ha permès refrescar i treballar petites errades.

Desprès d'explicar quatrs coses bàsiques hem seguit fen un joc ràpid on ens hem pogut escapar de 7 a la mitja part. 13-6.

A la segona part ens hem dedicat a controlar el marcador i donar més minuts aquells jugadors que no tenen tantes oportunitats. Això ha permès que jugadors com el Yago fes el primer gol de la temporada i l'Àlex Roigé el segon. També cal destacar l'actitut positiva i forta de tots els jugadors.

Final del partit 23-16 i dos punts més per nosaltres.