diumenge, 26 d’abril del 2015

FUTBOL SALA JUVENIL "B" (J 12)

Després de quedar matemàticament com a primers de grup a la darrera jornada, el que tocava segons el manual era fer una petita davallada de intensitat i relaxació; i així va ser. Tot i que abans del partit durant la xerrada tècnica es va mentalitzar als jugadors de preparar bé el primer partit de fases d'aquí a un mes i que la millor manera d'encarar-lo és competint en cadascun dels partits que ens queden per endavant; aquesta mentalitat va durar els primers 10 minuts, quan ens vam posar 0-2 a favor, però després vam desconnectar i ens va costar un l'empat a  2 abans de la mitja part.

L'inici de la segona part va ser algo millor, tot i que les dimensions petites del camp i un equip local crescut i amb una gran actuació del porter rival, ens van costar el 3-2 que no vam saber arreglar fins a falta de 5 minuts que vam empatar el partit.

Cal que aquest pertit serveixi de lliçó per encarar amb força unes fases on aquest any hi tenim dipositades moltes ganes, després de caure els dos darrers anys a semis.