dimecres, 17 de maig del 2017

FUTBOL SALA PREBENJAMÍ (J13) Sant Miguel Vs Garbí

Partit molt complert el disputat avui dimecres 17 de maig contra el Garbí. Ja des del principi del matx hem fet una pressió molt alta on el Garbí s'ha vist molt tancat i amb les dualitats ala tanca hem pogut robar moltes pilotes que han servit per finalitzar moltes jugades que aquest cop sí que han entrat. Hem acabat el primer quart amb un resultat de 4-0 i un joc molt estil nostre. En el segon quart hem seguit jugant molt fort en defensa i el Garbí s'ha vist sense masses opcions de passar de mig camp. Tot i provar de sorprendre'ns intentant guanyant les esquenes dels nostres ales, les bones cobertures del tanca i les ajudes del pívot han servit per tancar la defensa i evitar contres de l'equip rival.

A la mitja part hem estate parlant del que va passar al partit de la primera volta que amb un resultat de 0-5 vam baixar els braços en defensa i vam acabar encaixant tres gols. La veritat és que avui tots els jugadors han mostrat un esperit molt competitiu i s'han ajudat molt en defensa, i en atac han intentat fer jugades en combinació i en atac posicional s'han començat a veure certes dualitats força interessants. El resultat final de 10-2 reflecteix el bon joc dels nostre equip. Ara seguim estant en primera posició i depenem de nosaltres mateixos per acabar primers. Divendres juguem al camp del St. Peter's i serà una prova molt dura, doncs en la primera volta vam haver de suar molt i vam rebre molts cops per poder guanyar per 1-0. Esperem que el partit d'avui hagi servit per recuperar bones sensacions i autoestima pels nostres jugadors.