dimecres, 17 de maig del 2017

Aleví masculí 76 - CB Pedagogium 80

Derrota contra el CB Pedagogium, per 76 a 80, en un partit ple de alts i baixos. A l'inici vam tenir molts problemes per treure la pilota i per atacar. Els passes no eren bons i perdiem moltes pilotes per botar davant del defensor.
Això es va notar sobretot en el tercer i quart quarts (10-37) on el rival va anotar gairabé la meitat de punts de tot el partit.
Tocava remontar i el primer era cambiar la mentalitat envers el partit, pas a pas. Semblava que ens costaria molt, però en el 7è quart va sorgir la explosió i a base de triples i bones defenses només en aquell quart es van anotar més punts que en tota la primera meitat (26-4)
 La resta dels quarts es van guanyar, i la remontada estava completada. Aqui hauria d'haver acabat el partit perquè guanyavem de 10, però l'àrbitre es va equivocar en el tamptèig i es van jugar dues pròrrogues innecessàries, en les quals els dos equips van jugar molt malament degut als nervis i que l'àrbitre no va ser capaç de controlar la situació.
Felicitats per la victòria i a seguir treballant!