dissabte, 1 d’abril del 2017

FUTBOL SALA PREBENJAMÍ (J10) VINCIT vs SANT MIQUEL

Ahir divendres l'equip del prebenjamí va disputar el partit de la desena jornada al camp del Vincit, l´únic equip que fins ara ens ha guanyat en aquesta segona fase. La veritat és que vam fer un magnífic partit i vam estar jugant gairebé tota l'estona a camp contrari, pressionant bé la sortida de pilota i provocant moltes pèrdues que servien per finalitzar les jugades aprop de la seva porteria.

Vam crear moltíssimes ocasions durant tot el partit que no vam saber materialitzar i la veritat és que el resultat final és força injust; sobretot si ens fixem en els xuts realitzats a cada porteria. Vam fer fins a quatre pals i vam fallar gols força clars. Haurem de seguir treballant la finalització de les jugades, doncs en línies generals tots els jugadors van rendir a un altíssim rendiment i van estar molt concentrats.

Tot i començar marcant al segon quart, errades puntuals nostres ens van penalitzar massa i vam arribar a la mitja part amb el resultat de 2-1. Ja en aquests moments ens adonàvem que o afinàvem la puntueria o ens costaria treure endavant el partit, doncs cada ocasió del vincit gairebé era gol i nosaltres havíem de fer-ne moltes per poder marcar un gol. El tercer quart va començar amb un gol molt ràpid del Pau Inogés, i el nostre joc va seguir sent molt bo, pressionant fort i no deixant jugar a l'equip rival, que únicament a base de contres i pèrdues de pilota en creació pròpia podia contrarrestar el nostre bon joc. Semblava que en aquest quart podríem donar-li la volta al marcador. Un segon gol del Nil, que ahir va fer un gran marcatge tot anulant a un dels jugadors més bons del Vincit, ens va donar l'empat; però una pilota dividida dins de l'àrea mal rebutjada va propiciar un altre gol del Vincit.

Tot i ser bastant decepcionant veure el magnífic joc del nostre equip i la gran quantitat d'ocasions creades per nosaltres i les poques de l'equip rival, els nostres jugadors van  demostrar de quina fusta estan fets i van fer un darrer quart molt inteligent. Van seguir atacant i creant clares ocasions de gol que seguien sense entrar, però en el darrer minut l'Àlex va marcar un magnífic gol per l'escaire.

Tot i només treure un empat en un encontre on ens mereixíem guanyar, felicito a tots els jugadors per la seva insistència i esperit de superació.