dijous, 27 d’abril del 2017

FS SAN MIGUEL- AE BABAR

Infantil Sant Miquel vs Babar 4-3

El partit l'última jornada no va deixar indiferent a ningú. L'infantil va començar rebent 2 gols a la primera part, i amb moltes dificultats per construir jugades de mèrit es va arribar al descans.
Després de la xerrada i amb noves consignes, els jugadors van sortir a pista amb ganes de remuntar.
L'atac dels locals era constant i el segon temps començava amb bones sensacions, però una jugada aillada dels visitants va acabar amb el 0-3 al marcador.
Sense desanimar-se, el Sant Miquel va demostrar perquè ha obtingut tan bons resultats aquesta temporada i va marcar el primer gol a la jugada següent, mitjançant Dani Serrano.
En els minuts següents i mitjançant bones jugades col.lectives arribarien els dos gols que col.locarien l'empat al marcador, de Joan Angerri i Iker Pérez.
Als minuts finals, Joan Angerri va tenir l'oportunitat de marcar el seu segon gol al partit i firmar la remuntada local, però el seu xit va marxar fora de la porteria. Lluny de desanimar-se, va seguir lluitant cada pilota i a pocs segons perquè l'àrbitre xiulés el final del matx, una bona combinació per banda del Sant Miquel va acabar amb una passada cap enrere que el mateix Joan Angerri aprofitava per sentenciar el partit posant el 4-3 al marcador.
Una merescuda victòria del Sant Miquel que va saber reaccionar i remuntar un 0-3 que posava coll amunt el partit.