diumenge, 27 de novembre del 2016

FUTBOL SALA PREBENJAMÍ (J5) SANT MIQUEL vs TERRA NEGRA

Molt bon partit el jugat ahir al matí per part del prebenjamí de futbol sala a casa contra el Terra Negra. Ja des del principi vam pressionar molt fort i vam tenir clares ocasions que vam materialitzar en gol. El resultat del primer quart ho diu tot, 7-0. Ja al minut 15 de partit es va tancar l'acta amb un parcial de 10 a zero, doncs el segon quart va seguir la mateixa tònica de partit.

Després del descans, l'equip visitant, tot i tenir el partit perdut va donar un pas endavant i en un quart molt dolent nostre, amb excès de relaxació i manca de concentració, el Terra Negra va ser el primer equip en guanyar-nos un quart amb un clar 1-3. El darrer quart vam tornar a  agafar el ritme de joc i vam acabar guanyant el partit per 14-3. Tot i el resultat, el tercer quart ens ha de fer pensar que cal jugar els 40 minuts igual i amb la mateixa intensitat.

Torno a felicitar els jugadors per la seva entrega i ganes de millorar. A seguir endavant!

Resultat final: 14-3

Golejadors: Iñigo (3), Manu (3), Christian (3), Pau I. (2), Nil (2) i Pau J (1)