dissabte, 19 de novembre del 2016

Crònica Infantil

Escola Arrels 0-4 CSM

En dies com avui cal destacar la bona labor defensiva de l'equip, que ha aconseguit mantenir la porteria a zero.
Després d'una primera part feixuga en la que els equips marxaven 0-0, el Sant Miquel ha demostrat que les segones parts se'ls donen bé i que sap jugar combinativament.
En primer lloc Pol Tomasa, i més tard Pol García i Joan Cruz han culminat grans jugades col.lectives i han posat el 0-3 al marcador. Per últim, seria el propi Pol Tomasa qui marcaria el quart gol per sentenciar el partit.

Confiem que aquesta victòria serveixi per pujar la moral a l'equip de cara les vinents jornades, en les que s'enfrontarà als equips de les parts altes de la classificació i es disputarà la primera plaça del grup.