dissabte, 5 de novembre del 2016

FUTBOL SALA PRE-BENJAMÍ (J2): BETÀNIA 0 - SANT MIQUEL 16

Ahir divendres l'equip del pre-benjamí va tenir una esplèndida estrena en el campionat escolar, derrotant al Betània per 0 a 16. Va ser un partit rodó, i ja des del inicis els jugadors van pressionar molt fort a l'equip contrari, tenint arribades molt clares que en forces ocasions eren aturades pel porter del Betània -un dels millors de l'equip local-, però que en d'altres ocasions van acabar en gol. El primer quart va acabar amb un clar 0-6 i el segon 0-2, fent que el porter del Sant Miquel en aquest primera part fos un espectador més. A la segona part el partit va seguir dominat pel Sant Miquel, tot i que el Betània en cap moment va abaixar els braços i van seguir lluitant, aspecte molt positiu i a destacar de l'equip local. Cal felicitar a cadascun dels jugadors, doncs van fer un partit molt seriós i en tot moment van donar el millor d'ells mateixos. Felicitats nois! A seguir així!!!
Resultat: 0-16
Golejadors: Iñigo (4), Nil (4), Àlex (2), Josep (2), Sergi (1), Christian (1), Pau I. (1), Manu (1).