dissabte, 19 de març del 2016

HA PRE-ALEVÍ

Nova victòria del pre-aleví d'handbol que ens permet mantenir opcions ha entrar en les posicions capdavanteres.

Cal dir primer de tot que ha estat un dels partits més igualats de la temporada, pot ser el que més i tot. I així ho demostrar el resultat. Amb els dos primers quarts amb empat.

El primer quart ha estat, juntament amb el segon, els quarts de la igultat. Pel que fa el joc de tots dos equips el Sant Miquel va ser una mica superior, però vem fer errros en aspectes defensius quan el rival començava a jugar des de la porteria i això ens va perjudica. En cap moment un dels dos equips va arribar a escapar-se de dos al marcador i va provocar que pares, jugadors i entrenadors gaudissim del quart. Finalment 8-8.

El segon quart ha estat un mirall de primer. Tots dos equips hem estat molt igualats i cap dels s'ha escapa't més de un gol en el marcador. Però cal reconeixer que nosaltres em estat els causants del empat. Ja que em errat massa llançaments a porteria i això ens ha perjudicat moltsíssim. En canvi el rival, que també a fet un gran quart, tenía bona circulació de pilota però els hi costava més encarar a porteria. Finalment 3-3.

El tercer quart ha seguit amb la dinàmica de la igualtat fins el minut 4 aproximadament. Molta igualtat on tots dos rivals han estat efectius en llançaments, passades, en defensa etc... Però mica en mica el equip rival s'ha ant apagant i aixó ens ha permes escapar-nos en el marcador. I amb el 6-3 ens permetia fer un joc més tranquil on l'objectiu era controlar més la pilota. Al final 8-4 i amb bones sensacions.

El darrer i últim quart ens ha afectat físicament. I això s'ha notat molt ja que en un minut el rival ens ha fet un parcial de 0-3. En aquest moment el quart era casi impossible, remontar 4 gols quan en tots els quarts la igualtat ha estat màxima. Però fen un sol canvi ens hem ensortit. I com s'ha notat! parcial de 4-1 i ens possvem 4-4. Aquí el rival ha perdut confiança i hem acavat sent molt superiors. L'únic moment en tot el partit. Finalment 9-5 i dos punts més cap a casa!!

Ha seguir treballant!Bona setmana santa!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran partit de tot l'equip! hem de seguir així, Bravo!