divendres, 25 de març del 2016

HANDBOL ALEVÍ: Sant Miquel "A" vs Handbol Claret "A" vs Liceu Francès "A"

Divendres 18 de Març, tot just abans de marxar de vacances, succeia un fet inèdit aquesta temporada. A l'escola, rebíem la visita de dos equips en un mateix dia; els endarreriments i modificacions de calendari ens havien dut fins aquí.

   En primer lloc, a les 18h, vam enfrontar-nos a l'Handbol Claret "A". El partit, a priori, no es presentava com un dels més difícils, ja que els visitants acostumen a tenir problemes en les visites a domicili.

El primer dels quarts va obeir aquesta expectativa, victòria plana i contundent dels nostres. Ara bé, al segon quart, el Claret quasi dona la sopresa. Amb un plantejament molt més agressiu i combatiu, el Sant Miquel va haver de recòrrer a l'actitud i empenta marques de la casa per tal de resoldre la situació. Dos quarts a zero al descans. Al segon període la tònica seria la mateixa, dues noves victòries parcials, gràcies a la constància i esforç de tots els qui surtien a participar a la pista. A destacar, també, les actuacions a la porteria. Una victòria clara mostrant, a més, un joc lluït que els faria afrontar el segon partit del dia amb la màxima motivació i entusiasme.

   Més tard, a les 20h, era el torn del Liceu Francès "A". Ben diferent era rebre un dels equips de la part alta. Un combinat amb, probablement, les millors individualitats de la categoria.

Plantejament arriscat d'inici, per tractar de soprendre al Liceu, que no va sortir l'efecte esperat. Excessiu càstig, deixant al Sant Miquel amb el marcador per estrenar, el que van inflingir els visitants. Lluny de decaure i poc a poc entrant al partit, vam veure una millor cara al segon quart. No seria encara suficient, nova derrota, però estaria molt més a prop del nivell que s'espera dels nostres. Bé pels pes dels minuts de tota una tarda d'handbol, bé per la mala sort i imprecisions, s'acabarien escapant els dos darrers quarts per rentes mínimes. Derrota en el global del partit, però mostrant la mateixa actitud. Un equip guanyador, inclús quan perd.

   Amb aquests dos resultats, el nostre aleví es manté en l'assetjament a la quarta posició, que dona dret a les esperades finals de Barcelona. Lluita i il·lusió a parts iguals. Una setmana més repetim: on està el sostre d'aquest equip?


1 comentari:

Anònim ha dit...

Yo creo que lo hicimos bastante bien para lo buenos que eran los del liceo.