Partits setmana 5/3 - BQ BENJAMÍ FEM

Benjamí Femení - CEEB

COL·LEGI SANT MIQUEL - ESCOLA FREDERIC MISTRAL
Divendres 4/3,  18h15', Pati CSM

Tornem a la normalitat de dos entrenaments i dos partits semanals, contra un rival que només havia perdut dos partits en aquesta segona fase. Comencem el partit amb encert i defensant cadasquna a una jugadora, fent molt difícil a les visitants ficar cistella: 15 a 4 en els dos primers periodes, per acabar 23-10 al descans. A la tornada dels tres minuts no els hi donem opció, i tornem a jugar molt serioses i encertades en atac, per fer un parcial d'11-3 a favor. Així avancem cap al final del partit, seguint sumant cistelles i eixamplant una mica més la diferència, fins al 47-23.
El partit més complet fins ara. Moltes felicitats, petites!!

Benjamí Femení - FCBQ
COL·LEGI SANT MIQUEL - UE MATARÓ "B"
Dissabte 5/3,  10h30', Pati CSM

La competició catalana ens torna a ajuntar amb un equip històric del bàsquet català, encara que amb nenes un any més petites. La diferència física és important des de l'inici, amb avantatges a les lliutes i en el rebot, i amb la continuitat de la bona defensa de divendres. La superioritat es reflexa al marcador final, 33-6 a favor, però ens serveix molt més per aprendre de noves situacions i normes i avançar en l'aprenentatge.