dimecres, 3 de juny del 2015

FESTES DEL COL.LEGI


Novament aquest any han tingut una gran activitat les Festes de la nostra escola, que van començar ja el dilluns amb la diada del handbol, el dimarts amb la jornada del basquet i van continuar el dimecres amb la diada del futbol amb alguns partits de basquet al claustre i amb la gran final de FUTBOL dels pares....

El dijous va començar tot amb una espectacular EUCARISTIA i amb el reconeixement de la gran activitat de col.laboració social del nostre centre per part de Càritas...


El "xupinazo" i els globus amb els nostres colors anunciaven la que seria una gran jornada de partits, de jocs, de gimkanes, d´exhibicions d´esgrima i escacs, de partits de profes i alumnes i sobretot de diversió...companyerisme...al.legria...i felicitat.....Tot va concloure amb un festival de circ i dansa...i amb unes jornades de descans per preparar les 7 FINALS d´aquest cap de setmana...


































35 comentaris:

victor i alvaro ha dit...

Van ser unes festes molt xules, ha sigut una de les millors

ALEX V. ha dit...

VA SER UNA FESTA MOLT DIVERTIDA ,VAM FER DE TOT :FUTBOL,BASKET,NATACIÓ,HANDBOL,ESGRIMA,JUDO I MOLTES COSES MÉS.UN DIA ESPLENDIT MOLT EMOCIONANT, TOTS MOLT ATENTS ALS PARTITS, NO NOMÉS DEL DIJOUS SINO DE TOTA LA SETMANA IMAGINAT QUINA SETMANA PLENA DE EMOCIONS I DE PARTITS SUUUUPER INTENSOS.

javier guirao ha dit...

A sido la mejor fiesta esportiva de mi vida y en la que e participado mas a estado todo muy bien organicado y muy bien echo, chapo a los organizadores

anna armengol ha dit...

ha sigut una festa super divertida i el ambient era genial lo millor va ser poder participar en els partits i poder gaudir de estar amb els teus companys , tambe el bar solidari va ser un detall super magnific on hi vem poder menjar tots junts mentre animavem FINS L ANY QUE BE

pd-espero que mai s acabi ANIMSS

Unknown ha dit...

les millors festes de l'any !!!!es gaudeix com mai.no hi ha res millor que una festa guarnida amb l'esport!!!!!futbol,basquet,handball...sempre hi han coses oper millorar pero aquest any ha sigut perfecte,tota carregada d'energia i emocio.ha estat de lo mesn emocionant.haurem d'esperar fins l'any que be per estar en una festa com aquesta!!!!!!!!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Grans Festes!!!

joan angerri ha dit...

una gran festa , la millor manera de acabar la primaria

xavier gdm ha dit...

las millors festes de primaria !!!! Ademes els partits an sigut molt igualats i ha sigut molt divertir , m'ha encantat!!!!!!

enric ha dit...

tant de bo poguesim fer dies d'aquests cada dia, peró em de donar gracies als esforços que han de fer els professors per nosaltres... MOLTES GRACIES!

alejandra ha dit...

en la meva opinió la festa esportiva va ser molt xula i lo mes important que ens ho vem passar molt bé!!!

NIL.E ha dit...

va ser molt divertida. m´ho vaig passar molt bé. vem guanyar a futbol i a hanbol

irene b ha dit...

a mi la festa esportiva em va encantar, el bar solitari va estar molt bé, amb molts esports divertits!!

DANI ha dit...

M´han agradat molt les festes,ja que vam guanyar a futbol i a handball,però a part d´això,vaig veure les exhibicions de diferents activitats extraescolars i van ser impressionants...Ha sigut una festa esportiva molt divertida!!!

PABLO P ha dit...

EL DIJOUS M'HO VAIG PASSAR D'ALLÒ MÉS BÉ!!!!!!ESPERO QUE FEM MOLTES MÉS.

carla kadar ha dit...

Jo crec q la festa esportiva aquest any ha sigut la millor de totes , per q ademes jo he participat en moltes coses va ser fantastic!!!!!

Irene f ha dit...

la festa esportiva ha estat molt divertida, molt animada i amb molta diversió.El bar solidari m'ha agradat molt no ens ha faltat menjar.Ha estat genial

ignacio ha dit...

van ser les millors que em fet l any que ve s ha de repetir

mini kyri ha dit...

Jo per primera vegada nomès he fet un esport, però m'ho he passat molt bè.

Carlos Cerra ha dit...

Em va encantar las festa esportiva sobre tot per l'emoció i les ganes de divertir-se
als partits i a les altres activitats.

laura igual ha dit...

Aquet any la festa esportiva ha sigut molt divertida i ha estat molt bé estructurada els partits super bé, vam guanyar tot menys basquet, però no passa res. No tot és guanyar!!!!

Laura hurtado ha dit...

¡yo me lo he pasado super bien! Ver los partidos de mis compañeros es mucho más interesante que ver los de otros futbolistas famosos porque o bien juegas tú o juegan tu amigos/as.Me gustó mucho poder haber ayudado a Antonio a hinchar globos,pero la lástima fue que no pude lanzalos.... Felicitar a todos los que lo han organizado , porque ¡nadie sabe el trabajo que da! Como cada
año, un dia para disfrutar con el deporte, amigos.... y este año ¡he podido disfrutar de una experiencia nueva! Esperando al año que viene...

Anna P ha dit...

¡me lo pasé genial! Como cada año la fiesta esportiva es muy divertida ya que ves a tus compañeros jugar e incluso juegas tu también. Esperando a la del año que viene.

Herrero ha dit...

Esta fiesta deportiva a sido de las mejores .Yo he jugado a fútbol y hambol,espero que a todos les haya gustado igual que yo.

Paula Olmos ha dit...

La festa va estar molt bé !!!!
Tots vam fer molt esport , basquet, futbol, hambol, piscina els escollits, esgrima i els nens petitons van fer jocs del món !!!!
El bar solidari a estar molt bé , i al final del dia tot lo que hi havia es va acabar sol quedaven unes cuantes vegudes: unes cuantes coca-cola i unes cuantas nestis !!!!!
Antonio felicitats per haverte encarregat de organizar una festa tan divertida !!!!!

4rtB ha dit...

És veritat, ens ho vem passar molt bé!!!!

Claudia Pons ha dit...

Aquesta festa a estat tota una sorpresa d'alegrias,emocions i molt esport.
He de dir que el bar solidari va estar molt bé.
I també amb va agradar molt la sortida dels globus i el petard.
M'ha agradat molt aquesta festa!!!

Cristina Fernandez ha dit...

Es una festa que ja es porta fent uns quants anys.
Aquest any crec que han pujat el preu del bar solidari peró com el seu nom diu em de ser solidaris.
Jo crec que aquest any han posat poca música.
Peró he de dir que ha estat una festa esportiva bastant bé pel meu gust.Hi han agut anys millors.

Núria Andrés ha dit...

Aquesta festa ha estat molt divertida i emocionant.
La gent va donar tot pels partits i van sortir molt bé.
El bar solidari també va estar prou bé.
Fins l'any que bé!!!!!

Marc ha dit...

Molt xula la festa d´aquest any...

Anònim ha dit...

PABLO CORRALES.
Les festes van estar molt bé.
Aquest any hem tingut més poca sort, l'any passat vem guanyar 2(fútbol i handbol).
Però l'any passat vem guanyar les 3(fútbol,handbol i bascket)

Maria Serrano ha dit...

M'ho vaig passar molt be!!!!!

AALBA ha dit...

Ha estat una festa esportiva molt divertida.Hi ha hagut un ambient de festivitat i
alegría i sobretot, molta emoció i tensió per part de tots els nois noies presents aquest dia.La meva classe 6C ha guanyat futbol i hándbol,també bastant merescut per la lluita i l'esforç tan gran per part dels jugadors i el públic present ha animat l'equip fins als últims instants.També gran esforç de les altres clases que ens ho han posat més difícil que mai.La festa d'aquest any ha estat rodona i espero que segueixi sent així durant molt temps.L'any que ve espero que sigui igual i que hi hagi tanta emoció.

L'ANY QUE VE A SEGUIR AIXÍ!!!

Núria 6è C ha dit...

M' ho vaig passar genial!!! Va ser una gran festa amb una gran organització!!! Em vaig divertir molt i, tot i que no vam guanyar a bàsquet (l' any passat si que vam guanyar), però almenys hem guanyat fútbol i handbol.

ALEIX T ha dit...

UNA FESTA MOLT DIVERTIDA I EMOCIONANT!!!!!!!!