dilluns, 15 de juny del 2015

Final Junior

Els Arcs 57 – 52 Sant Miquel

Una bona final per un bon any!

Des de el principi el partit va estar molt igualat, intercanvi de canastes i amb dos triples amb certa fortuna per començar. Poc a poc les defenses van anar pujant, però el encert per part dels dos equips era bastant bo!

Al final del segon quart vam tenir una petita empanada i sens van anar del marcador 36-25. Però vam reaccionar i al descans només perdíem de quatre punts 36-32.

El tercer quart el vam començar un pel malament, ja que vam permetre alguns contraatacs fàcils als dels Arcs... i a més durant aquest període no vam tenir sort de cara al aro... així doncs ens va passar factura aquest desconnexió, ja que anàvem al últim quart 54-40 perdent.

Però al darrer quart ens vam posar mans a la obra i vam donar la nostre millor cara com a defensor de tot l'any! Un mur infranquejable que no va permetre ni una cistella en tot el quart!

Però anotant només 3 tirs lliures en tot el quart, el i va ser suficient als Arcs per endur-se el partit i la final...

A falta de 2 minuts només perdíem de 3 punts, però no vam ser capaços de rematar el gran treball.

Un gran partit, molt emocionant i entretingut! Llàstima no haver guanyat, però ben contents podem estar, ja que vam plantar cara i vam lluitar fins el últim segon. Només podria haver sigut un millor final d'aquest gran equip, si haguéssim guanyat.

Per acabar només dir que han sigut dos anys genials! I tot i no poder seguir amb aquest projecte, espero que tots en trobem de nous, i ojala tornem a coincidir en una altre ocasió per tornar a passar tant be!