dissabte, 6 de juny del 2015

Sant Miquel 8 - Calderón de la Barca 3

Partit final i de cloenda jugat a la Vall d'Hebron on ha costat una mica al principi ja que no estem acostumats a jugar en camp petit, la combinació en atac i els espais tant reduïts dificulten el joc i el desenvolupament dels aspectec táctics i técnics d'aquests esport.
Tot i així hem pogut treure el partit endavant i donar una altra victòria a l'escola.
El partit ha començat amb dues pèrdues que ens han costat dos gols en contra. Amb el 0-2 al marcador hem intentant seguir fent el nostre joc de combinació i de pressió, marcant el 1-2. Tot seguit ens han fet el 1-3 però els nostres nois cada cop estàven jugant millor i així es com han arribat dos gols per conseguir l'empat a tres.
Hem arribat a la mitja part amb 4-3 pels nostres i cada cop mostrant una superioritat al camp i anant materialitzant les ocasions que teníem fins arribar al 8-3 definitiu.
Per acabar donar les gràcies a tots els jugadors, Javier Cerra, Alberto, Pau, Lluis, Javier Igonin, Raul, Edu, Ainhara, Marcos, Eric Mercadé i Eric Fernández, Jan i al Bruno que avui no ha pogut estar amb nosaltres però que ha estat partícep d'aquesta gran temporada en la que només es va perdre el primer partit.
Donar les gràcies a tots els pares i mares i esperem seguir donant alegries la propera temporada.
Jordi

2 comentaris:

BRUNO V. ha dit...

Hem fet lliga, cloenda i festa esportiva.
A més, tot guanyat. Aquest any ha estat un éxit.
FORÇA CSM!!!
FORÇA PRE-BENJAMÍ!!!










NIL.E ha dit...

Ens van fer una golejada però l´ho important es que ens van donar una copa i una medalla per a cada nen. Eren molt bons jugant a futbol i els tius tenien un jugador molt alt i molt bo. Jo crec que era de la eso.