dimarts, 9 de juny del 2015

Benjamí Femení de Bàsquet

Final de temporada benjamí femení de bàsquet






Si hem de parlar de progressió d'aprenentatge en un equip, aquest és el benjamí femení. Un grup de 14 noies, amb moltes ganes d'escoltar, aprendre i posar en pràctica tots aquells aspectes ensenyats durant l'any. Un equip que venia d'una temporada passada amb l'amargor de no guanyar cap partit en tota la lliga, de rebre grans "pallisses" en el marcador però  amb l'esperança de poder donar la volta a aquests resultats negatius. I així ho han fet.


Des del primer partit de lliga (que és va guanyar!) fins l'últim ,  les nostres noies han guanyat i perdut el mateix número de partits, marcant així, un balanç fantàstic a nivell de resultats.


D'aquesta manera s'han pogut treure l'espina clavada de l'any anterior i finalitzar amb el bon regust de boca que  deixen les victòries (3 últims partits de lliga guanyats consecutius).


Però no tot pot quedar amb això.  Vull destacar per damunt els resultats, el bon ambient que hem tingut entre nosaltres, la bona relació amb cadascuna d'elles, la simpatia, alegria i el bon clima  i compromís en tots els entrenaments. De cadascuna d'elles, m'enduc experiències que no oblidaré. Sentir-se estimada i respectada en un equip, és el millor que li pot passar a un entrenador/a.


El meu primer any amb elles ha estat fantàstic! De ben segur que l'any vinent, seguirem amb aquest bon ritme!


Moltes gràcies per aquesta temporada noies:  Elena, Maria, Irene, Sara, Berta C, Berta T, Carla, Ana, Claudia, Paula, Júlia S, Júlia J, Gloria i Nash.  


Moltes gràcies a tots els pares i mares per el suport que ens heu donat durant tota la temporada. Sense vosaltres, no seria possible.


Moltes gràcies Antonio per el suport tècnic i Logistic que dónes des de l'escola.


A tots i a totes, us desitjo que gaudiu d'aquestes merescudes vacances.


Fins aviat!

 

Mar Ahicart

 

 

3 comentaris:

Antonio ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
antonio ha dit...

Moltes gràcies a tú, Mar, per l´extraordinari treball realitzat i com has engrescat a les nenes...bones i merescudes vacances...

Paula Olmos ha dit...

Moltes felicitats, la veritat es que aquest curs o han fet molt però que molt bé !!! CHAPÓ PER VOSALTRES NOIES !!!