dilluns, 28 d’abril del 2014

Sant Miquel 32 Ribes 22

Nova victòria de l'ifantil dh'andbol. Aquest cop contra el Ribes i ens apropem a fer una temporada casi perfecte!

Aquest cop el rival ens ha fet patir durant la primera part on hem estat molt fluixos tant en atac com en defensa i en cap moment ens hem escapat de més de tres gols. Apart la nostra porteria avui en especial no ha tingut el dia.

Com sempre, ens ha faltat idees en atac i força en defensa. Final de la primera part Sant Miquel 14 Ribes 13.

Però la segona ens hem despertat i hem fet un parcial de 3-0 al maracador que ens ha deixat a quatre gols i aquí em començat a fer el joc que ens agrada. Amb una defensa de 10 on la majoria dels llençaments que han realitzat els rival ha estat des de els 9 metres o des de l'extrem.