dimarts, 1 d’abril del 2014

ESGRIMA CSM...GUANYADORS PER EQUIPS A LA COPA



GUANYADORS PER EQUIPS A LA COPA SAM

El divendres  28 de març va tenir lloc a les instal·lacions del club d’esgrima SAM la tercera prova de la temporada de la Copa SAM.
En aquesta competició per equips  varen participar quatre esportistes del col·legi, Gonzalo Torner, Lluis i Daniel Arias i  Mateo Urgellés .
Daniel Arias i Mateo Urgellés van pujar a l’esglaó més alt del podi forman equip amb el tirador del SAM Pablo Estellaer, deprés de guanyar tots els combats de la seva  lligueta.
També van destacar Gonzalo Torner i Lluís Arias peró no varen conseguir assolir les places de podi.
Bona feina la que están fent aquest joves esportistes al llarg d’aquesta temporada on la constancia i la continuitat  han estat els objectius d’aquest any a l’escola d’esgrima del Col·legi.

Per altre banda el nostre monitor Pepe Serrahima ha estat cridat per formar part de l’equip espanyol que es desplaçarà el proper mes al Campionat del Món Junior a Plovdiv (Bulgaria), després d’haver fet un 25e lloc a la Copa del Món  de Budapest i un 30e lloc al Campionat d’Europa Junior a Jerusalem.



Son unes bones notícies per una secció d’un esport minoritari come el nostre i que esperem que facin augmentar l’interés per la pràctica de l’esgrima.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS NOIS...!!!
A SEGUIR LLUITANT....i mai millor dit...

Anònim ha dit...

FELICITATS!!!!

Anònim ha dit...

Moltes FELICITATS NOIS!!!!!!!!!!!

Víctor M. ha dit...

Ho heu fet molt bé Daniel i Mateo!!!!!
I vosaltres també Gonzalo i Lluís!!!!!!

ALEX V ha dit...

FELICITATAS MOLT BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!

ALEX V ha dit...

FELICITATAS MOLT BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!