dissabte, 5 d’abril del 2014

Òdena 23-Sant Miquel 33a

Nova victoria del Infantil d'handbol i ja són 15 de 16 partits.

Avui el rival ha estat un magnífic Òdena amb uns jugadors realment bons i amb grans qualitats. Un rival que en alguns moments del partit ens han deixat amb parcials de 3-0

Respecta la primera part hem començat amb una bona defensa que ens ha permés possar-nos 0-2 al minut 2 de parrtit. A parir d'aquest moment sempre hem anat de 2 o 3 gols per sobre fins el 10-12. En aquest moment hem fet una defensa final de notable i amb la aportació del Ron hem acabat 10-15 a la primera part.

La segona part ha estat un monóleg de la primera. Hem començat enchufats i al minut 7 ja anavem de 11 gols. A partir d'aquest moment hem hanat ha asegurar el partit i el reultat final ha estat de 23-18.

Ara ha pensar ja en la segona volta on acabem la primera sent líders empatats amb el Castelldefels.