divendres, 25 d’abril del 2014

FUTBOL SALA CADET "A": COSTA LLOBERA vs SANT MIQUEL

El cadet "A" ha conseguit avui dos punts molt importants per seguir aspirant al primer lloc la propera jornada contra el líder. Tot i jugar avui contra el cuer, el camp de gespa artificial no ens ha beneficiat massa, i com va sent habitual aquista temporada, hem tingut molts altibaixos durant el partit.

Tot i començar força enxufats, hem rebut el primer gol en una pilota dividida que no hem sabut lluitar. Això no ens ha afectat massa i ràpidament en una de les moltes arribades que hem tingut hem aconseguit l'empat, però al cap de dos minuts, ens han guanyat l'esquena i s'han tornat a posar per davant. Hem intentat seguir jugant la pilota en atac estàtic i en una jugada assajada de tret de banda hem aconseguit l'empat. Hem arribat a la meitat amb el resultat de dos a dos i a l'inici de la segona hem seguit portant el domini del partit. Hem aconseguit posar-nos per davant per primer cop al marcador, però ens hem relaxat i hem començat a jugar el partit que el rival volia, amb pilota en llarg i partit descontrolat. Això ens ha fet perdre el domini del partit i a falta de 9 minuts ens han marcat el 4-3, i llavors ens ha tocat "remar" i lluitar fins al final.

Cal reconèixer que l'equip s'ha posat el tratge de treball i han començat a defensar millor i atacar amb més criteri. Amb una bona jugada iniciada al nostre camp per l'Alberto, hem jugat a dos tocs i hem finalitzat amb un esplèndit gol. Això ens ha esperonat i al final el Pablo ha fet un recital en la posició de pívot tot marcat dos gols de traca i mocador.