dilluns, 14 de desembre del 2015

HA PR-ALEVÍ CSM- ASME

Partit molt cómode del Sant Miquel davant d'un Sant Martí inferior.

I es que aquesta última jornada de la primera fase ens ha ajudat per agafar confiança després d'uns tres últims partits que el resultat no reflexava el bon joc dels nostres. I en algunes ocasions fins i tot la superioritat.

Tot i les petites desepcions de setemanes anteiors hem seguit jugant com a nosaltres ens agrada. Amb una defensa forta i un atac ràpid i constant. I això ens ha permés tenir un partit força cómode. Tot i que en algunes ocasions el rival ens ho va possar difícl.

El primer quart i el segon van ser de una tònica molt similar. Una defensa incansable per ofegar el rival i sense deixar que encares a porteria. Per altre banda l'atac va ser bastant directe i això ens va facilitar marcar més gols dels acostumats en un sol quart.

Primer quart: 9-1
Segon quart: 12-0

El tercer quart el nivell en defensa va seguir sent el mateix. I això es va veure en els gols encaixats, cap. Però en atac no vem ser tant directres i ens va dificultar poder marcar tants gols com els dos primers quarts. Apart cal destacar el gran quart que va fer el nostre porter, Albert Ducamp. Amb tres parades espectaculars. Al final el tercer quart va ser de: 5-0

I l'ultim sens dubte va ser el més complicat i l'únic que el rival va estar per sobre durant gran part del quart. No vem saber està amb la intensitat dels altres quarts pel que fa la defensa i es va notar. Així que demanar temps mort i ha fer un parell de canvis a la porteria i en el camp. Aquests ajustos ens van donar ales i vem poder encarar la recta final del partit amb més aptituts que els primers minuts del darrer quart. Al final victòria per la mínima del últim quart amb un marcador de 4-3

Ara a descansar durant les festes i a tornar al 2016 amb les piles recargades!!