dimarts, 15 de desembre del 2015

FUTBOL 5 PREBENJAMÍ ITACA 2- SANT MIQUEL 3

El passat divendres vam tenir un dels partits més diputats d'aquesta primera fase, juntament amb la derrota per un gol a la segona jornada al camp del Grèvol. L'equip de l'escola Itaca està fora de competició ja que compta amb sis jugadors que tenen un any més, tot i així s'ha classificat a les derreres posicions, però perdent la majoria de partits per la mínima. La quantitat de potència extra amb que ha comptat l'equip contrari ha fet que el gran nombre d'accions d'atac protagonitzades per jugadors de qualitat que tenim en atac, Marc, Quim, Pol, només s'hagin materialitzat en tres gols, protagonitzats per Sarroca, Jiménez i Ciriano.  A la part final del partit, ens ha tocat lluitar per mantenir el marcador a favor i en les dos darreres jugades, una bona mà de Joel i un pal ens han acabat premiant amb la victòria. És d'agraïr l'entrega i disciplina que tenen els jugadors que desenvolupen una tasca més defensiva i d'organització de l'equip com Torrents, Moreno, Hermida i Barros.

El balanç d'aquesta primera fase ha de ser positiu, ja que la evolució que ha fet aquest grup de jugadors s'ha basat principalment en l'amistat i tots el lligams afectius positius que provoca entre els components d'un mateix equip, tant en les victòries com en la derrota. Aquesta segona fase esperem fer un pas endevant en l'aspecte físic, defensa més intensa i més pressionant, l'evolució del joc en equip i el treball de la estratègia memoritzant i mecanitzant jugades en les que tots el jugadors sàpiguen moure's i treure rendiment en situacons de fora de banda, corners o serveis de falta.

Agraïr a tots els germans, mares i pares i resta de familiars, el comportament exemplar i el suport que heu mostrat en tot moment. L'esport escolar ha de ser educatiu i competitu, sempre per aquest ordre.

Amb el desitj de que passeu un Bon Nadal i que l'any 2016 vingui ple de prosperitat i al·legria,

rebeu una cordial salutació,


Pablo Morán i Xavi Moreno