dilluns, 2 de desembre del 2013

Handbol Aleví: Col·legi Sant Miquel "A" - Col·legi SAFA Horta "B"

Partit molt igualat que va acabar en empat.
El primer quart vem sortit totalment adormits, encara estàvem somiant i això ho va aprofitar molt bé el nostre rival (0 a 8). Vem estar molt tous en defensa desapareguts en atac.
En el segon quart tot va canviar, vem fer una defensa molt més forta i això ens va portar a la victòria (9-1). Tot i així errors infantils que no poden torna a succeir, no podem perdre tantes pilotes.
El tercer quart va ser més equilibrat (2-6) en atac no vem estar fins però respecte al primer quart vem estar més encertats en la defensa. Això si encara no hem apres a tenir la mobilitat necessària per rebre pilotes de forma clara.
L'últim quart va ser el més emocionant i així ho reflecteix el marcador (7-5). Tot i la forta defensa agressiva del rival vem saber superar-los. Gràcies a aquest quart vem empatar el partit.
Felicitar els dos porters pel partit realitzat, seguiu així nois.

Albert Pozo, entrenador de l'equip aleví d'Handbol.