diumenge, 15 de desembre del 2013

Cadet F. BQ CSM - Arrels

Última jornada de la primera fase amb bones sensacions.

El partit va començar bastant igualat, però poc a poc amb les ganes necessàries per lluitar en defensa i a tacar amb força la cistella vam poder posar-nos per davant en el marcador en el primer quart, i tot i que vam baixar una mica en defensa, vam seguir estan prou concentrades en el partit, marxant al descans 23-15.

Al tornar del descans vam tornar amb ganes i entrega i encara que no estàvem molt encertades de cara a cistella, en defensa controlàvem el ritme del partit. Llàstima del últim minut del partit on vam rebre un parcial de 8-0 en contra... Arribant al final de partit amb un resultat de 39-30.

Ara toca vacances, però al tornar em de seguir amb més ganes i concentració amb tot el que fem!!

Parcials: ¼: 15-8, 2/4: 6-7, ¾: 9-5, 4/4: 7-10.

- Arribas, J.(4), Payet, C.(0), Elipe, A(14), Cobo, L.(9), Rueda, A.(4)-5inicial- Pi, J.(0), Rodriguez, L.(2), Barrera, A.(4), Arribas, L.(0), Perales, X.(2), Aldrovandi, M.(0).