dimarts, 17 de desembre del 2013

2 partits 4 punts!

La setmana passada l'equip infantil d'handbol va jugar els dos últims partits de la primera fase. Dos partits on els nostres van guanyar 29-22 i 50-2. Contra Voramar i Barbera respectivament.

Respecte al primer partit el resultat de set gols de diferència no va ser com sembla a priori, el de  un partit asequible. Va ser un partit molt igualat durant els 50 minuts de joc. On en cap moment un dels dos va ser el que va controlar el resultat. Al final per l'encert en llançaments i la força física dels nostres va desnivellar la igualtat en favor nostre. Un partit on atac vem estar espesos i en defensa a l'altura.

Pel que fa al segon partit no es poden treure moltes conclusions. Vem tenir masses facilitats en atac i pocs mal de caps en defensa. Totes les pilotes que van llençar els nostres rivals van ser des de l'extrem i totes van ser interceptades per el nostre porter. Sols en un llançament des de el lateral i un des de el punt de penal van ser els que van acabar dins de la porteria. Per part nostre partit que cal descastar en que tots els jugadors van marcar menys el porter.

Acabem la primera frase amb 7 partits guanyats de 7!!