dijous, 19 d’abril del 2012

Un partit estrany...

El passat dissabte, l'equip benjamñi es va enfrontar al Sant Andreu a domicili. Era un pabelló gran, molt gran amb un terra molt ràpid on la pilota relliscava i corria molt.

El partit va començar amb un clar domini nostre, però tot i que ataquessim molt, ells es van posar per davant en un contra atac. Al segon uqart va continuar la mateixa tónica amb un Sant miquel dominador que despreés d'una oparet magnífica entre el Max i el Victor vam anotar el gol de l'empat. Tot i això, no va impedir que la única jugada del segon quart favorable als locals acabés al fons de la porteria. El descans va arribarr. L'electronic marcava un resultat injust. La tercera part va acabar tal i com havia començat tot i les numeroses ocasions atacans que vam disposar. El quart quart va iniciar-se i a la primera jugada ern Jon va llançar una falta d'una manera un pel estranya, que amb sort va acabar al fons de la xarxa. Era l'empat. Elk gol va signifar una injecció de ganes i de moral que va portar a posar-nos per davant amb un altre gol del Jon, que va anotar després d'una jugada col·lectiva. i diuen que aquest any és olímpic no? Doncs en Jon ho va ratificar i va marcar un gol olímpic, de corner directe(cal esmentar però, que el porter el va ajudar una mica). El partit va finalitzar amb un 2-4.

Va ser un partit estrany del qual en podem aprendre moltes coses.