diumenge, 15 d’abril del 2012

Sant Miquel Junior F - Dominiques de l'Ensenyament

El millor atac és un bona defensa (zonal…)!

Un mati de dissabte que tocava estar al màxim, ja que a la anada contra les Dominiques vam perdre 66-46.

Des de el primer moment ens vam col·locar en una defensa zonal 3-2, on es van parar molt bé les jugades interiors rivals, i també vam treballar bé la defensa dels tirs exteriors. La igualtat estava latent, com es veu en resultat del primer quart, 9-9. El segon període va seguir la mateixa tònica, bona defensa però sense estar molt encertades en atac (20-19).

Al començar la segona part vam canviar la defensa, a una zona 2-3, on la gran actitud tant en la primera línia com en la segona, ens va permetre córrer i posar una petita diferencia en el marcador. El darrer quart el vam començar 6 punts per sobre en el marcador (36-30), i continuàvem amb la bona actitud defensiva, tancant molt bé el rebot defensiu i atacant molt bé el rebot en atac, això ens va permetre controlar el ritme del partit i tenir segones, terceres i fins i tot alguna quarta opció en atac. L'encert en aquest darrer quart va augmentar i amb dos triples casi consecutius de Palcín B., va fer que  la diferencia fos de 13 punts a falta de dos minuts pel final.

Personalment molt content amb l'actitud que es va tenir durant tot el partit, felicitats per aquesta victòria treballada i gracies aquestes persones compromeses que fan poder somriure i gaudir del Basket, tot i tenir que aixecar-se un dissabte a les 7.30 del mati!

PD: Una companya vostre em preguntava perquè li deia que valien or els rebots, i m'imagino que ho haureu sentit molt cops, però: "Qui controla el rebot, controla el partit".

Parcials: ¼: 9-9, 2/4: 11-10, ¾: 15-11, 4/4: 14-8.

-Matellán E.(3), Diaz S.(11), Ramos P.(20), Palacin B.(6), Farres A.(2)-(5inicial)- Delso P.(4).