diumenge, 5 de març del 2017

FUTBOL SALA PREBENJAMÍ (J6) GARBÍ vs SANT MIQUEL

Partit de dues cares. El prebenjamí del col·legi va jugar una de les millors primeres parts de tota la temporada al camp del Garbí. En defensa vam estar molt intensos i amb la pressió ben alta  i fent bones coberturas; tot provocant dos contra un en banda vam ofegar el joc combinatiu des del darerre del Garbí. Això provocava ràpides recuperacions a prop  de la seva àrea per part nostre i bones finalitzacions, tot i que el millor del partit en aquesta primera part del Garbí; el porter, va evitar tancar el partit molt abans. A la mitja part vam arribar amb un clar 0-4 i el Garbí amb prou feines va passar del mig del camp.

La segona part va començar amb una pressió més alta del Garbí i es va jugar més estona al nostre camp, principalment perquè vam estar jugant amb el marcador a favor i ens vam relaxar en defensa. Tot i així, en una contra el Pau va marcar el 0-5 i semblava que el partit estigués dat i beneït per sentència. Però res d'això, aquest gol encara ens va relaxar més i el Garbí, amb l'orgull ferit va tirar d'esperit i molta empenta per entrar al darrer quart amb ganes de donar guerra. Aquest darrer quart va ser per oblidar. Tota la bona feina que havíem fet sobretot a la primera part  vam estar a punt de llençar-la per la borda en uns darrers 10 minuts molt fluixos. De manera ràpida i continua vam encaixar tres gols, i si el partit hagués durat una mica més ens  haguèssim emportat un gran ensurt.

Em quedo amb el magnífic resultat en un camp molt difícil i on treballen molt bé el futbol sala des de la base; i amb el bon joc demostrat a la primera part.

Caldrà seguint treballant en aquesta idea de joc i mantenir-la durant més minuts.