dijous, 23 de març del 2017

CAMPUS ZONA BÀSQUET 2017







Per la participació en la lliga escolar ACB us volem convidar al campus zona bàsquet on podeu trobar descompte per jugadors i ofertes als entrenadors.

Us presentem la quarta edició del CAMPUS ZONA BÀSQUET 2017. Un espai de bàsquet 100%, que  busca la qualitat, laprenentatge i el divertiment.
El campus es realitzarà del dia 10 al 13 d'abril, coincidint amb els dies de descans escolar de Setmana Santa. Durant la seva estada, els nois i noies perfeccionaran les seves habilitats gaudint amb l'esport que més els hi agrada. Inclou: entrenaments tècnics, tàctics, específics, campionats All-Stars, clínics, visualitzacions de vídeos, partits, etc...i està dirigits per tècnics qualificats.

HORARI: de 9:00 a 17:00 h. (amb servei d'acollida gratu
ït de 8:00 h a 9:00 h i dinar inclòs) .
PARTICIPANTS: nenes i nens nascuts entre els anys 2003 al 2010.
COST: 95 euros tot inclòs, amb descomptes per a germans. Els guanys seran per lONG Adia, que treballa en projectes de nutrició infantil a Etiòpia.
ALTRES: informes finals personalitzats, samarretes commemoratives, regals i sorpreses per a tots els participants.

Informació entitats:
En el cas que les entitats vulgueu apuntar un grup de  8 nens/es per participar en el Campus Zona Bàsquet, estudiarem incorporar  un dels vostres entrenadors a l'equip tècnic del campus. A més, els participants de la lliga escolar ACB tindran fins a un 15% de descompte en la inscripció al campus zona bàsquet.

Adjuntem el nostre díptic i el pòster per a més informació (us podem fer arribar originals si ens ho demaneu). Si us plau, feu extensiva aquesta informació als vostres jugadors i alumnes.  zonabasquet@elconsell.cat

També ens podeu seguir al nostre facebook :
https://www.facebook.com/Campus-Zona-B%C3%A0squet-1546743578952050/