diumenge, 26 de juny del 2016

SEMIFINAL I FINAL !!!

Avui diumenge a les 9 del matí hem disputat la semifinal final contra el AEE Vedruna. El partit ha començat bé pels nostres interessos, ens hem posat per davant al marcador amb 2-0. Ells ens han apretat i han comseguit arribar al 2-2
El partit se'ns ha posat de cara amb dos gols més i així posar-nos per davant amb 4-2. Ells ha seguit apretant i han conseguit empatar el partit a 4. D'aquí al final ha estat una lluita continua per part dels dos 5-4 per nosaltres, 5-5, 6-5 per davant un altre cop però a l'últim segon ens han empatat a 6.
El partit s'ha decidit als penalts amb dos bones parades del nostre porter.

A les 13h hem jugat la final contra l'acadèmia Fernandao. El partit ha estat un clar domini dels nostres a la primera part, arribant al descans amb 2-1 pels nostres.
A la segona part hem comseguit el 3-1 i ells ràpidament el 3-2 i posar-se dins els partit.
És aquí quan ens anulen el 4-2 i ells marquen dos gols seguits fruit de la deseperació dels nostres i posar-se 3-4 per davant.
A falta d'un segon per acabar el partit l'àrbit xiula penal a favor nostre que no conseguim transformar i així finalitzar la disputada final.
Volia dir per acabar que aquests nens han donat la cara contra clubs federats que entrenen dos i tres dies per setmana, i que les felicitacions per part de pares i mares, àrbits i entrenadors d'altres equips són el millor reconeixement que podem tindre.