diumenge, 12 de juny del 2016

Mary Ward 1 - Sant Miquel Benjamí 5

Partit de cloenda jugat el dissabte on vam conseguir la victòria per 1-5.
El partit va començar amb una mica de nervis per part dels nostres però a partir del minut 5 vam conençar a fer el nostre joc amb una bona pressió a dalt i sense donar oportunitats a l'equip contrari. Així va ser com ens vam posar per davant al marcador amb 0-2.
Al segon quart vam corregir la posició dels nostres en defensa ja que ells sortien 2-2. D'aquesta manera van tindre encara més la pilota i creant més ocasions de gol.

A la segona part vam seguir amb la mateixa tònica, defensant 2-2 i posant-nos 3-1 en atac. Els nostres jugadors van entendre bé que havien de fer i com havien de jugar tant en atac com en defensa, colocant-se com tocava per tal de dominar el partit i no donar opció a l'equip contrari.
Així va ser com vam arribar al final del partit amb 1-5.
Felicitar a tots els jugadors ja que hem superat els registres de l'any passat, on hem guanyat tots els partits, cedint només un empat en tota la temporada.
Gràcies i enhorabona al Mathew, Eric Mercadé, Marcos, Pau, Bruno, Edu, Raúl, Jan, Javier, Erik Fernández i Alberto per la gran temporada que heu fet.

Per acabar dir-vos que en tota la temporada mai he personaliztat en cap jugador però avui faré una excepció.
Vull donar les gràcies a un tros de jugador que ens deixa, l'Alberto Márquez, qui ha fet dos temporades espectaculars, marcant una quantitat de gols molt gran i ajudant a l'equip a conseguir tantes victòries.
Desitjar-li tota la sort del món en el nou equip on va i on segurament seguirà creixent com a jugador i com a persona.
Les portes de l'equip del cole restaran obertes per ell.