dilluns, 23 de maig del 2016

CARLA CANTOS CAMPIONA DE CATALUNYA PER MENORS DE 12 ANYS


CARLA CANTOS CAMPIONA DE CATALUNYA PER MENORS  DE 12 ANYS







La tiradora del Col·legi  St Miquel Carla Cantos s’ha proclamat brillantment  CAMPIONA DE CATALUNYA  per menors de 12 anys a la modalitat de sabre  aquest cap de setmana. Desprès d’una volta prèvia discreta, la Carla va anar de menys mes. En quarts de final s’imposà a la seva rival per un ajustat 10 a 9, ja en semifinals es desfés de la numero 1 de la competició per 10 tocats a 8 i ja en la final derrotà clarament a la tiradora del SAM Laura Urrit  per 10 tocats a 4. Un fantàstic resultat per la secció d’esgrima del Col·legi on es demostra que la feina, l’ il·lusió i el treball acaben donant el seu fruit.

En la categoria masculina un  Gonzalo Torner molt seriós des del principi de la competició, es va classificar amb el número 2 del quadre de 32.  En vuitens de final es va desfer per un  contundent 10 a 0 del seu rival. En Quarts de final s’imposà a Hendrik Stoops de EHB per un clar 10 a 3. I en semifinals va caure derrotat per un treballat 10 a 7. Finalment Medalla de Bronze pel Gonzalo.
L’altre participant del Co·legi en aquesta categoria de sabre  per menors de 12 anys va ser Daniel Künzel que va acabar en 12ª posició.

Finalment en la categoria dels mes petits, per menors de 10 anys Mateo Urgellés  es va fer amb el sots campionat de Catalunya. Desprès de dues voltes prèvies  on va acumular 10 victòries i tant sols dues derrotes va finalitzar en segon lloc de la classificació general proclamant-se sots campió de Catalunya M-10

Aquest resultats venen a confirmar el salt de qualitat que el Col·legi Sant Miquel ha donat  en aques dos últims anys. Ara res més falta augmentar el nombre de practicants. Esperem que aquest resultats ens ajudin a que la propera temporada siguem més i millors.

Enhorabona a tots!!


4 comentaris:

berta t ha dit...

Molt bé a tots, especialment a la Carla.

Marc Miró ha dit...

Moltes felicitats a tots, però sobretot a la Carla.

Mar ha dit...

És impresionant el que la Carla pot fer.Moltíssimes felicitats a tots , però principalment a la Carla

PABLO ROMA ha dit...

FELICITATS A TOTS ELS QUE FEU ESGRIMA I A SEGUIR"LLUITANT"