dilluns, 18 d’abril del 2016

Sant Miquel Benjamí 11 - Escola Pia Balmes 1

El partit del divendres contra l'Escola Pia de Balmes havia de ser el que decidiria el guanyador "virtual" de la segona fase, ells tenien dos empats mentre que nosaltres en teníem un, precisament al seu camp per 4-4.
També cal dir que encara tenim un partit aplaçat a l'esola per aquest dimecres i en el que esperem no fallar i sumar dos punts més per tal d'assegura-nos matemàticament la primera posició.

El partit del divendres a priori havia de ser un partit disputat, però gràcies als nostres el vem finiquitar en 5 minuts, on ens vam posar 4-0, finalitzant les jugades amb gol, presionant la sortida de pilota i no donant opcions a l'equip contrari.
Ells desde el primer minut es van tancar en zona al darrera, donant-nos tota la iniciativa i esperant una errada per sortir a la contra. Ho teníem parlat i no va succeir, ja que les jugades les acabàvem amx xut i assegurant molt les passades per no tindre cap pèrdua. A la mitja part el resultat era de 5-0.

Tota la segona part va ser domini dels nostres on els gols anaven caient un darrera un altre fins arribar al resultat final de 11-1.
Només una nota negativa per part d'un pare de l'equip contrari en que es va encarar amb l'entrenador per recriminar la manera de jugar dels nostres, símptoma de mal perdre, i que no hauria de ser així, ja que la imatge que va donar als nens no va ser l'adeuada.

Felicitar a tots els nens per la lluita i la confiança en les coses que anem treballant i que anem posant en pràctica als partits