dilluns, 18 d’abril del 2016

Pre-aleví d'handbol

Nova victòria del Pre-aleví contra un gran rival que ha progressat en el darrer any, el Sants UBAE.

Tot i la dificultat del partit per enportar-nos els dos punts  l'equip va ser molt superior al rival. I així es va demostrar en el primer quart. Amb un resultat de 8-3 en el marcador. Tot  i que la diferència va ser molt més amplia en el joc pel que  demostrar en el marcador. La part negativa va ser els 10 llançaments errats , amb 8 d'ells fora dels tres pals. La part positiva la defensa i la pressió per part nostra. Que va der que el rival perdes gran quantitat de pilotes.

El segon quart va ser un mirall del primer. Tot i que les diferències es van reduir entre els dos equips. 6-2.

Pel que fa al tercer i el quart quart van ser els més igualats. Tots dos equips van jugar a un bon nivell i les oportunitats en atac van ser força igualats. Al final 6-5 en el tercer quart i 5-6 en el darrer.