diumenge, 25 d’octubre del 2015

Thau vs St.Miquel (infantil fem.)

Ens ha tocat començar la lliga contra un dels equip més forts de l'any passat. Anàvem amb moltes ganes perquè l'any passat el lideratge de la lliga estava entre nosaltres dos pràcticament. A l'arribar a la pista ens hem adonat que havien canviat algunes de les jugadores de l'altre equip. Hem començat molt bé defensivament des del primer minut i hem lluitat fins l'últim. La defensa ha estat molt treballada, en canvi, l'atac ha tingut alguns defectes. Alguns tirs no els hem escollit bé, ens ha faltat encert i, sobretot, el rebot. Tot i ser el primer partit els nervis no ens han pogut ja que hem estat concentrades fins l'últim segon quan l'encert d'un tir lliure ens ha donat la victòria i ens ha evitat la pròrroga. Val a dir que encertar un tir lliure fora de temps i quan es va empatat té molt mèrit però la victòria ha sigut possible per l'esforç de totes en tots els minuts. Per mi, ha sigut millor partit que els de l'any passat perquè heu jugat en equip i heu brillat totes. En aquest partit TOTES heu aportat alguna cosa per la victòria. Ànims noies, ens queda treballar moltss coses....però no podia haver estat millor aquest començament: victòria contra el màxim rival de l'any passat. I tingueu present: ens costa molt l'encert en els atacs però si seguim defensant amb aquesta intesistat....tenim molt guanyat!

Rssultat:27-28 (guanyat).

Anna Rull i Marta Lorente.

11 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maria Tarragó Rodríguez ha dit...

Som la pera!!! Quin equip es capaç de no marcar cap punt en una quart i en el últim segon del partit amb un tir lliure donar-nos la victòria, es fipan. Si juguem tots els partits amb aquesta ràbia, motivació i intensitat que vam demostrar contra el Thau la lliga es nostra (incluides les Dominiques).🏀🏆

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alba ha dit...

a pesar de estar descansando lo he vivido como si estuviera jugando ha sido muy emocionante deseando que llegue el siguiente partido para demostrar otra vez el equipazo que somos y demostrar lo que valemos

zulu ha dit...

Guanyadores!! El partit ha sigut brutal i emocionant .Tot semblava que estava perdut però com sempre hem fet les nostres clàsiques remontades. Som imparables!!!!

Unknown ha dit...

Som unes cracks!! I aixo ho vam demostrar el divendres, i estic segura de que si seguim aixi conseguirem grana coses

Unknown ha dit...

grans*

Unknown ha dit...

Som unes cracks!! I aixo ho vam demostrar el divendres, i estic segura de que si seguim aixi conseguirem grana coses

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb la Maria. Y lo de l'ultim quart demostra que si volem podem 💪🏽💪🏽 que si volem guanyar ho podem fer

Anònim ha dit...

A pesar de que no ha sido nuestro mejor partido, lo dimos todo sin dejar de defender e intentar atacar. Cada una, aporto lo mejor de si misma para volver a derrotar al Thau. Si seguimos así, tenemos asegurad la liga!
Ana López.

Anònim ha dit...

Ha sido uno de los partidos más emocionantes que hemos jugado. Tenemos que seguir así!! Fue muy emocionante!

Miren Estruch