dissabte, 31 d’octubre del 2015

CADET MASCULÍ. CSM - INSTITTUT COSTA I LLOBERA

Segon partit i segona victòria, aquesta molt més treballada que la primera per 45-35. Excepte al primer quart, durant la resta del partit hem anat per davant al mercador, mantinguent en tot moment una  mínima ventatge de 5-10 punts. Hem tornat a demostrar una gran actitud per competir i sobretot no desanimants en cap moment a l'haver d'atacar durant tots els 40 minuts  la zona de l'equip rival.Tot i així hem demostrat caracter hi hem sapigut tirar el partit endavant.
L'única nota negativa ha tornar a ser el número de jugadors que eram, a vere si a les properes jornades recuperem alguns efectius, tot i així gran treball, enorabona i ha seguir així!