dilluns, 26 d’octubre del 2015

CADET MASCULÍ CEBS (AE Bellsport) "A" -CSM

Bon inici de temporada amb un bona victòria per 22-60.
Estrenavam categoria, i després d'uns primers instants de dutbes, vam començar agafar les rendes del partit. Practicant una defensa més que acceptable, vam aconseguir finalitzar el primer periode amb un parcial de 0-21, gran primer quart! A partir d'aquí vam seguir treballant amb una bona intensitat durant la resta del partit. Vam anar agafant mica en mica més avantatge fins al resultat.
Felicitar a l'equip per l'actitud mostrada durant tot el partit, de ganes de comptetir! Tot i així  encara queda moltes coses per  seguir millorant